16 d’oct. 2018

EL PETIT CAPET, una molt grata sorpresa

Restaurant ideal si busques un xic més que una tapa
Proposta molt sòlida
Excel.lent relació qualitat-preu
Si estàs per Gràcia amb amics
Preu per persona 30€ (sense beguda)
🔅🔅🔅🔅

Barcelona, a les portes del barri de Gràcia, és on prenem lloc per sopar i el Petit Capet la nostra propera parada. Han estat diverses vegades les que hem passat pel davant d'aquest restaurant i ens hem sentit atrets per la seva carta i originalitat dels seus plats. Però no ha estat fins avui que posem punt i final a la nostra curiositat i ens proposem a tastar algunes de les seves propostes.


El Petit Capet no ofereix una gran cuina, ni grans elaboracions ni tan sols grans presentacions. Però sí que tracta com pocs el producte de temporada. Els seus plats tenen posada la mirada en la cuina mediterrània, però, també, com no pot ser d'altra manera, sobre la cuina sud-americana. I és que la tradició i arrels del xef veneçola, Armando Alvarez, s'han de fer notar... El local respira un ambient sobri i modern i que combina a la perfecció la calma de les taules amb distensió d'una barra. El servei és correcte i ens informen de grat de tots els nostres dubtes respecte la carta.

Escollim per començar plats de tradició veneçolana i peruana, un sorprenent tiradito de tonyina amb verdures - que ens fa molt el pes - i un mollete farcit de carn mechada.
tiradito
El tiradito ens va encantar... el guardarem a la nostra memòria gastronòmica
mollete
Fans de molletes... demanem el del Petit Capet
De segons compartim un roastbeef de vaca vella i taperes i un tallet de corder a baixa temperatura.
roastbeef
Un roastbeef que el vam trobar deliciós. Molt ben lligat per la salsa que l'acompanyava
corder a baixa temperatura
Un gran plat principal per acabar
Per acabar, endolcim el final de festa amb el seu Baba.
baba
Ni fu ni fa... un dolç molt normalet...
El Petit Capet ofereix una proposta sòlida de cap a peus que arriba, també, a l'apartat de vins. Una carta curta (23 vins per escollir)? sí! però on s'hi ha fet una selecció amb molta cura i on hi trobem un 80% de vins catalans. Per la nostra part escollim un Argiles del gran Joan Asens del celler Orto Vins - DO Montsant - (del que paguem 2,5 vegades del preu que trobem a botiga). Un vi que no deix indiferent a qui el tasta.

El Petit Capet va directe a barraca i ens convenç de bones a primeres. De cor us diem que de petit només en té el nom.

0 comentarios:

Publica un comentari