6 de nov. 2018

MAREJOL, carta de vins sense fons

Fantàstic per família amb nens
Cuina marinera tradicional
Excepcional bodega i grans coneixedors de vins
Preu per persona 50€ (sense beguda)
🔅🔅🔅🔅

El passeig de Vilanova i la Geltrú és un bon lloc per passar un matí del cap de setmana. Recorre'l d'un cap a l'altra, endinsar-se a la sorra de la platja o gaudir de les seves zones verdes poden ser només alguns dels atractius que aquest ofereix. Com no podria ser d'altra manera, al llarg de tot el passeig la gastronomia hi és molt present. Així trobem una nodrida presència de restaurants disposats a servir des de les més senzilles tapes, passant per la cuina d'arrels marineres fins a les propostes més elaborades. D'entre tots aquests, un referent, per a nosaltres, és el restaurant Marejol
En el restaurant de la família Gallego saben molt bé com cuidar els seus clients. Tants en son els detalls que fins i tot disposen d'un espai per als més petits de la casa amb monitores on poden jugar i esbargir-se mentre els més grans acaben el dinar tranquil.lament. En aquesta mateixa línia, val a dir que el servei és molt professional. Les sales son amplíssimes de tal manera que sembla que ens trobem en mig d'un convit. Diferents espais. Terrassa a primera línia de platja. Que més pot demanar un, no?

La cuina del Marejol és de tradició marinera. La seva carta és plena de propostes on el peix i els arrossos en son els protagonistes. I així ens llencem de cap a la mar i de pas posem color a la taula amb uns primers plats compartits. 
tellerines
Unes tellerines lleugerament passades amb all i julivert
calamars a la romana
Uns calamars a la romana
De cara els segons escollim plats en els que es demostra la veterania de la cuina del Marejol. Un bon fons i substància és el que busquem i de debò que ho trobem.
arròs caldós
Arròs caldós
peix all cremat
All cremat
Per acabar compartim uns postres...
pa de pessic amb xocolata blanca i maduixes
Un pa de pessic amb xocolata blanca i maduixes
La bodega és el gran punt fort del restaurant Marejol. No us exagerem gens! 224 referències en carta (80% de les quals són vins catalans). En José Gallego ha cuidat d'aquesta com aquell que cuida un fill. La carta de vins és una de les millors que un pot trobar en l'àmbit de la DO Penedès per la seva gran quantitat de referències i per rareses que conserva la família. Un petit tresor que s'ocupa bé en José Gallego de compartir-lo amb tots aquells que estimem el vi. Deixeu-vos recomanar sempre. Us trobeu en bones mans. A més, el vi que hi vam escollir només vam pagar 20% més del preu botiga. Un esforç que pocs restaurants fan... 

Des de Vilanova, el Marejol, posa a la taula el millor beure i bon menjar pel vostre "disfrute". Aprofiteu-ho!

0 comentarios:

Publica un comentari