20 de des. 2018

FERRAN CERRO, el nostre escollit a Reus

Xef d'estrella al millor preu
Local informal, jove i fresc
Repetiriem una i altra vegada
Imprescindible reserva
Preu per persona 30€ (sense beguda)
🔅🔅🔅🔅🔅

Arribem a Reus just després de viure una nova edició del Tasta Porrera i amb el propòsit d'allargar-hi tota la tarda gaudint del seu centre comercial. La capital del Baix Camp s'ha convertit en un lloc fantàstic per passejar-hi. El comerç reusenc ha omplert de màgia el centre d'aquesta ciutat i el món de la restauració ha sabut bé acompanyar aquest desenvolupament. Precisament, aquest ha estat el cas del joveníssim Ferran Cerro. El restaurant que porta el seu nom, al costat mateix de la plaça del general Prim, és el lloc que escollim per fer-hi un most abans de ser engolits pel nostre afany més consumista.


En Ferran pot presumir de currículum. No tots els cuiners de la seva edat poden dir que han passat per algunes de les millors cuines de casa nostra. Roca, Arzak, Jubany, Ruscalleda només en són algunes d'elles. Aquest jove cuiner és una ferma promesa que tot just comença a donar els seus primers pasos en solitari i ho fa amb solidesa. Sinó mireu de quina manera tan original i delicada comença el seu menú...
entrants ferran cerro

I oberta la gana, arriben els primers...
truita oberta
Truita oberta de marisc, pa amb tomàquet i algues
bolets amb salsa carbonara
Rovellons saltejats amb all i julivert i salsa carbonara

En Ferran, en el seu restaurant, crea una original proposta de menús per poder gaudir de la seva cuina. Apte per totes les butxaques. Una proposta ordenada per talles - S, L i XL - que a través de les quals podeu escollir un número diferent de plats entre primers i segons. Un ventall de possibilitats on de ben segur trobareu la vostra. 

I amb els primers plats als peus, arriben els segons...
arròs
Arròs de marisc acompanyat d'unes gambes espectaculars
filet amb puré pastanaga
Filet amb puré de pastanaga, xirivia, espinacs i salsa de mostassa
El local i el servei van molt d'acord amb tota la proposta. Tot respira un aire fresc de la mateixa manera que ho fa la cuina d'en Ferran. Hi trobem calidesa, proximitat, detalls,... Tot molt pensat i sobretot, malgrat la seva joventut, amb una experiència bestial. Ferran Cerro sap com enamorar als seus clients i ho fa dia rere dia. 

El menú s'acaba de la manera més dolça que ho pot fer...
postre exòtic
Exòtic, una barreja de pinya, mango, fruita de la passió i coco
tiramisú
El seu espectacular tiramisú
En quan a la carta de vins disposa de trenta-set referències que busquen satisfer qualsevol paladar. Segurament, pel nostre gust, amb una mirada molt curta pel que fa als vins de la terra (només un 59% de la carta), però en fi... ningú és perfecte. Ens decantem per un negre de Josep Grau del Montsant,Vespres (i en paguem un 60% més del cost botiga). 


Ferran Cerro, cuina jove i d'enorme talent a la capital del Baix Camp.

0 comentarios:

Publica un comentari