18 de març 2019

L'ÀNIMA, un mal dia el té tothom

Restaurant molt lluny de la seva millor versió 
Situat al passeig marítim de Vilanova
Molt bona carta de vins
Preu per persona 35€ (sense beguda)
🔅🔅

Fa pocs mesos que l'Ànima Bistró va reobrir portes. La mateixa essència? sí... Però amb cares renovades (algunes d'elles prou conegudes entre el mundillo dels winelovers). Coincidint amb el carnaval de Vilanova i la Geltrú vam pensar que seria una molt bona ocasió per acostar-nos-hi i tastar de nou la seva cuina. Val a dir que vam visitar en un parell d'ocasions l'anterior versió (de l'Ànima) i va anar prou bé.

Sabem que això d'anar de restaurants en ple bullici de festes a vegades no surt del tot bé. Podeu imaginar-vos, els que heu passat pel carnaval de Vilanova, com respira la ciutat aquells dies. Bars, terrasses i restaurants marquen un ple fins la bandera i l'Ànima no n'és cap excepció. Però bé prenem el risc i escollim aquell dia per agafar lloc. Ja ens coneixeu, som pacients i fem bondat 😊.

Arribem a les portes de l'Ànima i en seguida ens inviten a prendre lloc. La carta presenta una bona proposta de primers per ser compartits amb el peix de protagonista - com no pot ser d'altra manera -. I en els que alguns d'ells la cocció es fa al carbó. Així demanem... 
un mix de closca al carbó que resulta prou correcte
Unes braves... ben cuites però "sosetes"
Pota de pop al carbó
Tot i que el noi que ens serveix ens avisa de que els arrossos tenen un temps d'espera d'uns 20 min, ens decantem per escollir un arròs negre. No tarden gaire més de 30min. En aquest sentit, tot correcte. Llàstima que l'arròs no estigués l'alçada del que esperàvem. 
l'arròs negre ens va resultar força insípid i no el vam trobar prou lligat
A la retirada de la cassola, el noi ens va preguntar si ens havia agradat i en aquell moment és quan ens va explicar que per un canvi de cassoles recent els arrossos no estaven sortint com esperaven 😲 (una llàstima no haver-nos-ho dit abans... segurament ens hauríem decantat per altres recomanacions de la carta).

El millor, avui per avui, de l'Ànima és la seva carta de vins. Unes 140 referències pensades i ben escollides entre vins blancs, rosats, negres i escumosos. On el 80% dels quals són vins de la terra. Ens decantem per un pansa blanca, Tallarol del celler Alta Alella (i pel que paguem un 70% del preu botiga).

L'Ànima té molt de camí per fer... segur que amb la voluntat de qui està al capdavant les coses aniran arribant, però avui encara està lluny del que vam viure temps enrere.

2 comentaris:

 1. Gràcies per la crítica que ens prenem com a constructiva. Efectivament portem només 3 mesos oberts i aprenent cada dia.

  Pel carnaval de Vilanova com bé dius, vam tenir un gran volum de treball i això complica donar la millor versió d'un mateix. Pel que fa a l'arròs, estrenàvem algunes paelles motiu pel qual alguna va quedar més sucosa de lo normal, solucionat després de donar-li una mica més de rodatge. :)

  Esperem veure-us aviat amb una mica més de calma en sala per a poder gaudir junts dels nostres vins i la nostra gastronomia.

  Salut i vi!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Podeu estar-ne segurs que tornarem... de fet us tenim un enorme afecte i volem treure'ns quan abans el mal gust de boca.
   Comprensible l'important volum de feina d'aquell diumenge matí. Suposo que pel poc rodatge i volum de feina va ser un dia complicat.
   Potser el que ens sap més greu es que sabent que els arrossos no els teníeu controlats decidíssiu servir-los. Segurament i aprofitant l'historia del carnaval podríeu haver optat per algun menú "carnavalero" i deixar al marge els arrossos. Bé, és simplement un suggeriment. De tot a la vida se n'apren...
   Ens alegrem que prengueu aquest post com una crítica constructiva. És senzillament el que pretenem. Perquè rera cada projecte hi ha molt d'esforç i il.lusió acumulada.
   Una abraçada amics... ens veiem de nou ben aviat...

   Suprimeix