12 de març 2019

Topik


Un d'aquells restaurants imprescindibles de BCN 
Immillorable relació qualitat - preu
Molt recomanable fer reserva
Imprescindible
Preu per persona 30€ (sense beguda)
🔅🔅🔅🔅

Parlar aquí i avui del restaurant Topik és descobrir la sopa d'all. Aquest és un dels restaurants més considerats i recomanats de la ciutat. La cara visible i cuiner del restaurant Adelf Morales. Tot un mestre alhora de triar i tractar el producte. Al Topik hi trobareu cuina mediterrània, però, també, molta cuina d'arrel oriental. La tonyina i les ostres són productes estrella de la casa!
El Topik és un restaurant que es troba al vell mig de l'Eixample barcelonina. El local no és d'aquells que invitin a entrar-hi. Però no us penseu ara... tampoc a fugir-ne. Sense un estil definit, petit, on el jocs de miralls provoca una sensació un xic estranya... Vaja, que per resumir, el local no seria el punt fort del Topik. Però, parets a banda, quan un comença el servei un comença, també, a enamorar-se d'aquest restaurant.  

I entre no saber ben bé que escollir, perquè ens ho menjaríem absolutament tot, comença el nostre sopar. De primer arriben a la taula unes broquetes de llagostí amb una maionesa de curry, seguides d'un tàrtar de ventresca i un calamarcet farcit de botifarra negra.


uns llagostins cruixents molt ben lligats amb el toc de curry
no podia faltar la tonyina acompanyades de garoines... excel.lent com sempre!


un bon calamarcet, però on es feia massa pesat el toc de botifarra negra
De cara els segons plats, cadascú decideix anar pel seu camí. La Rosa es demana un steak tàrtar i jo els Dim Sum de cua de bou.
un steak al punt sense ni sobrar-li ni faltar-li res
un plat que es fa curt, molt curt... molt bo!
En altres ocasions que havíem passat pel Topik no recordàvem haver demanat postres... quin error!!! Va arribar a la taula un pastís de formatge...😍 Brutal!
el millor pastís de formatge que hem tastat fins avui...
Pel que fa a la carta de vins, el Topik no deixa indiferent. El bon nas de l'Adelf ha sabut fer una bona tria i omplir el celler del seu restaurant de grans vins. Gairebé unes 120 referències (60% de les quals catalanes) posen molt difícil la tria per omplir les copes. La nit fa que escollim la singular Escanyavella del Marc Ripoll de Gratallops (pel que paguem 70% més del preu botiga).

Menjar al Topik equival sempre a sortir-ne amb un molt gust de boca. Us el recomanem de cor... mai falla.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada