3 d’abr. 2019

EL RACÓ, una cadena de bones pizzes


Una de les millors opcions per menjar pizza a Sitges  
Primera línia de passeig amb terrassa exterior
Local acollidor
En destaquem el servei
Preu per persona 20€ (sense beguda)
🔅🔅🔅

No hi ha res que ens vingui més de gust com trencar la rutina a meitat de la setmana. Aquesta vegada vam decidir arribar-nos fins a Sitges. Gaudir del bon temps, del seu passeig marítim i, perquè no, també, d'un sopar familiar. Busquem un lloc tranquil, senzill i informal i el trobem a El Racó (una sucursal més d'una reconeguda cadena de restaurants). 


És ben cert que sempre acostumem a buscar propostes singulars i fugim de tot el que serien cadenes de menjars com és el cas. Principis que de tan en quan va bé trencar-los... Ens crida l'atenció la calidesa del local i la seva ambientació. Detalls que no ens passen desapercebuts i que ens inviten a entrar-hi. Un cop a dins observem que el servei el porten, solament, un cuiner i un cambrer i que pel número de clients la nit pot ser dramàtica. Doncs res més lluny d'això! Tot a l'alçada i amb temps d'espera normals.

La seva carta presenta un ampli ventall de pizzes, però, també, de pasta, creps, carns i entrants varis per compartir. De tot plegat escollim per compartir unes croquetes de cua de bou per anar obrint boca.
croquetes el racó
croquetes de cua de bou
De cara els segons plats, ens llencem de cap a les pizzes, però, també, escollim un entrecot per poder així tastar les diferents propostes. I un cop tastat tot, us podem dir que al Racó hi fan unes pizzes de collons! La de cansalada bona, però la Puturrú de foie és excel.lent! Tasteu-la perquè no us deixarà indiferents. Atenció! pot crear addicció😁.
entrecot carusso
entrecot Carusso
pizza puturrú de foie el racó
pizza puturrú de foie 😍
Pel que fa als vins... poc a dir. Una carta senzilla de 25 referències (64% de vins de la terra). Hi on hi tastem el Heus rosat del celler la Vinyeta de l'Empordà (i en paguem 54% més del preu botiga).

El Racó és, en definitiva, una molt bona opció per aquells que vulguin cruspir-se una bona pizza a Sitges.   

0 comentarios:

Publica un comentari