4 de maig 2019

EL CELLERET DEL TIET, aviat el Celler del Palau


Restaurant diminut on un hi menja com a casa
A punt de tancar i obrir a Palau de Plegamans - amb ganes d'estrenar-lo
Repetiriem amb els ulls tancats
Carta de vins poc generosa
Preu per persona 35€ (sense beguda)
🔅🔅🔅🔅

Aprofitem el nostre pas per Castellterçol on s'hi celebrava la fira gegantera de Catalunya per tal d'atansar-nos fins a Sant Feliu de Codines. Objectiu? tastar la cuina del restaurant El Celler del Tiet. D'entrada ens sorprèn el seu espai diminut, per just uns vint-i-cinc comensals. Això no li resta per mantenir una distància molt correcte entre taules i una agradable calidesa en l'ambient.

El tracte és exquisit del principi al final. La persona que ens explica els plats és la mateixa qui els cuina, en Carlos Conejos. Pissarra en mà va explicant-nos en que consisteixen cadascun dels plats. La carta de El Celler del Tiet està pensada per ser compartida.
escopinyes
uns "berberechos" per anar obrint boca... i que posa la casa com entrant.

Ara sí, per començar compartim un carpaccio de rap que el vam trobar exquisit pel contrast de gustos i el suau toc de formatge. També, vam posar a la taula un flam de carxofes, ceba tendre i botifarra negra. 
carpaccio de rap formatge tupí
Carpaccio de rap, formatge tupí, magrana i pinyons garapinyats. Un dels millors plats del dinar.
flam carxofa
El flam de carxofa va passar més desapercebut i no li vam trobar massa el què...
Poques vegades tens l'oportunitat d'intercanviar sensacions a mesura que avança el dinar amb el xef. El Celler del Tiet permet precisament això... i insistim un cop més l'atenció és meravellosa en tot moment. Com a segons, ens demanem el curry verd de salmó - aptes només pels paladars més tolerants de picant - i el turbot - una delícia pel contrast de gustos -.
curry verd de salmó
Curry verd de salmó i verdures.
turbot
Turbot amb escabetx de porro i formatge fresc.
Amb uns plats així qui li diu que no als postres?... Nosaltres, no!
torrades de santa teresa
Torrades de Santa Teresa versió lleugera.
De la carta de vins us podrem dir ben poquet. Les recomanacions ens arriben de paraula. Just unes 25 botelles de les que escollim un vi del Montsant de Garnatxa i Carinyena, La Guineu i el Raïm - pel que paguem uns 5€ més del seu preu botiga.

A aquestes alçades del post no fa falta que us diguem que repetirem experiència amb molt i molt de gust en el nou Celler de Palau. I es que en Carlos agafa les maletes a finals d'aquest mes i es trasllada al poble del costat per obrir el seu nou projecte que portarà el mateix nom. Així doncs us queden ben pocs dies per disfrutar del vell Celler... des d'aquí els millors desitjos d'èxit al nou restaurant de Palau Solità i Plegamans.

0 comentarios:

Publica un comentari