10 de jul. 2019

INCIDÈNCIA DEL FACTOR VI, un referent a Sitges

Restaurant eclèctic 
Excel.lent pel que fa a la carta de vins
Ideal per parelles o amics molt amics
Amb bona RQP
Preu per persona 35€ (sense beguda)
🔅🔅🔅🔅

Sitges és un bon lloc per passar-hi l'estiu. Hi anem de forma recurrent quan arriba el bon temps. Una vila en la que de bons llocs per a menjar-hi bé no en falten. I, en aquest sentit, una molt bona opció és l'Incidència del Factor Vi on es marida d'allò més bé la bona cuina i el bon beure.

Aquest és un restaurant d'allò més eclèctic. Quan un hi entra no sap si es troba en un cocteleria o un lloc per a primeres cites. Les parets del Factor Vi respiren un cert toc kitsch. Però en la mesura que ens endinsem en el restaurant veiem l'estima que hi ha pel món del vi. Una imponent bodega pren protagonisme de la sala.

Avui, no és la primera vegada que tastem la seva cuina. Ens ha entusiasmat sempre. És una cuina que busca la fusió d'aquí i més enllà. Presenten una carta oberta capaç de satisfer a tothom a través de les seves atractives propostes. Mentre decidim que escollir ens arriba un petit tast...
Ceviche de corvall
Finalment, escollim un seguit de plats per compartir. Ens van arribant un per un (cosa que agraïm) i, després d'haver-los tastats tots, amb un ordre molt ben encertat. Comença el nostre particular menú amb un tàrtar de tonyina (prou correcte)...
Tàtar de tonyina bluefin amb un salsa suau de chili, nap japonés daikon i tobiko (huevas)
La història va continuar amb un excel.lent ceviche de vieira.
Ceviche de vieira amb foie, llet de tigre i festucs
Tot seguit ens posem amb els plats més contundents i ens arriba a la taula uns calamars a la carbonara. La descripció pintava molt bé, però un cop a la boca... molt correctes, però sense ser espectaculars. 😥
Calamars a la carbonara amb papada, llonganissa i parmesà
Per acabar ens demanem un arròs. Espectacular! Ens va encantar... Cremós i gustos com els millors!
Arròs Carnaroli amb gamba, gouda i trufa
Per acabar vam demanar, també per compartir, un cremós de maracujà... una delícia dolça que sempre va bé per posar un bon punt i final al menú...
Maracujà, escuma de coco, cruixent de xocolata blanca i llima
Fa dies de la nostra visita al Factor Vi i sincerament no recordem ni el vi que vam tastar. Vam fer un blanc i al final, a les postres no vam deixar escapar l'ocasió, per tastar un Fernando de Castilla PX Antique que va fer les nostres delícies.

Per tot l'Incidència del Factor Vi és un bon lloc per gaudir del menjar i el bon beure. Segurament l'ambient no serà a gust de tothom. Però l'experiència val molt la pena. Un bon referent si voleu disfrutar de bones propostes a la vila sitgetana (amb el permís de la Salseta 😏).

2 comentaris:

  1. :-DD En fa gràcia el post que aneu a un lloc que es diu Factor vi i no us recordeu del vi. :-)

    Doncs com dieu, amb permís de La Salseta, el tindrem en compte ara que arriba l'estiu i les escapades!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pensa que van passar molts dies des del post a la visita del restaurant. I ens fem grans i perdem molt la memòria 😅. Intentarem que per la propera no fallar.
      No obstant... et recomanem l'experiència d'aquest bon lloc.
      Una forta abraçada Pepa

      Elimina