9 de nov. 2019

EL CELLERET, el nou restaurant de Bodegues Torres

Restaurant amb celler propi 
Recomanable per viure una experiència entre vinyes
Ideal per un dinar d'amics
Un servei que faria falta millorar
Preu per persona 30€ (sense beguda)
🔅🔅🔅

Recentment la família Torres, coneguda pels seus vins, ha obert el restaurant El Celleret integrat a les instal·lacions del celler de Pacs del Penedès. De fet el món de la cuina no els hi ve de nou. Abans ja disposaven de Mas Rabell on atenien els seus clients i les visites més especials i on hi oferien maridar els seus vins premium amb propostes de cuina tradicional catalana. Avui han donat pas més enllà i obren la possibilitat a tots aquells que vulguin d'acostar-se al celler a no només per visitar-lo i conèixer els seus vins sinò que també per a menjar-hi.   

El Celleret és un espai d'allò més agradable. El trobem a continuació de la botiga vins del celler. L'entorn és únic en el que un té la sensació de menjar al mitj de la vinya de Mas de la Plana (la que dona nom a un dels seus vins més icònics). 

Al Celleret hi serveixen cuina tradicional catalana. Els plats entren tots ells per la vista. Una carta compensada entre primers i segons i on tothom hi pot trobar allò que li faci més pes.

Encetem el dinar amb dues propostes ben diferents i ben arrelades a casa nostra... tot ben regat d'un albarinyo de Marimar Estate (California) - 29,80 €/bot (uns raonables 4€ més car del que podem comprar a botiga).  
Amanida de la verema, refrescant com poques
Caldós de mongetes
El servei va de més a menys. El dinar comença rebent la millor de les atencions i acabem demanant diverses vegades el compte (sense resposta) fins haver-nos d'aixecar per anar a pagar a la barra. Una llàstima perquè la resta funciona d'allò més bé... 

I van arribant els segons,
Arròs de mar i muntanya, cuit al punt i ben gustos
Bacalla amb samfaina
La carta de vins és plena de referències de la bodega de Miguel Torres: Califòrnia (Marimar), Xile, Rueda, Ribera del Duero, Priorat, Costers del Segre i Penedès. Escollir el Celleret per a dinar també és tenir l'oportunitat de descobrir algun dels grans vins de la família Torres. Com a valoració personal, i donat que la proximitat del celler, celebraríem molt que en el futur també posessin a la carta anyades velles de la casa. De ben segur que per a molts seria un atractiu afegit per descobrir l'interessant evolució que poden fer els vins d'aquesta gran família vitivinícola penedesenca.

0 comentarios:

Publica un comentari