30 de nov. 2019

LA BARRA D'EN REGUÉ, de tapes per Olot

Restaurant de platets per compartir 
Espai limitat - més recomanable per parelles 
Aparenta més del que acaba sent en realitat
Bons vins, però amb més de fora que de la terra
Preu per persona 30€ (sense beguda)
🔅🔅🔅

Olot, del tot segurs, és d'aquelles viles que haurem trepitjat més de Catalunya. Abans de que ens atrevíssim a escriure aquest blog vam passar per cuines de somni com la de Les Cols i la de Ca l'Enric. Per cuines d'hores de fogons com La Deu o la del Masnou. I per cuines vingudes a menys com la de La Quinta Justa.

És de nit i avui decidim fer aturada a La Barra d'en Regué. Restaurant que es troba al centre mateix d'Olot i que crida l'atenció a tot aquell que hi passa per davant seu. Un restaurant de dimensió limitada, però que de cara el bon temps disposa d'una terrassa. Es protagonista de l'espai un llarga barra - preparada per menjar-hi - i que acaba en una cuina semi oberta.

La Barra d'en Regué ofereix una amplia proposta de platets per compartir. La carta permet satisfer tots els estómacs... només cal anar demanant😁. Això tingueu cura de la butxaca. La Barra d'en Regué és més aviat de relació qualitat preu elevada.

Comencem el sopar... i ens demanem unes piparres fregidetes per anar fent. 
A veure qui troba la picant... 😂

Seguim amb uns musclos de roca i uns calamars (sense foto)...
Musclos fets al vapor. El producte no era cap cosa de l'altra món
Vam escollir com a plats principals una pota de pop i un tàrtar de tonyina.
La pota va acabar sent el més destacat de tot el sopar
El tàrtar era més aviat d'advocat. Molt bona tonyina, però poca... (aprox.18€)
De postres ens decantem per un misterios affogato que ens recomana el propietari i que elabora la seva dona.
Affogato: gelat de vainilla, xocolata calenta i licor (?) 
La Barra d'en Regué disposa d'una carta de vins amb un centenar i escaig de referències on més de la meitat no són de la terra (un 40% dels vins són de denominacions catalanes). Per curiositat parlem amb el propietari del perquè de la poca presència de vins catalans a la carta i s'excusa amb la gran quantitat de clients estrangers, especialment francesos, que passen pel seu restaurant. Decidim que ens recomani un vi blanc (el que ell vulgui) i ens porta un blanc 2017 de Badia da Cova - pel que paguem el doble del preu botiga -.

A la Barra d'en Regué s'hi menja prou bé, s'hi beu bé, però s'hi paga força. En definitiva, un restaurant on no hi seríem clients habituals, però si del que faríem un de tan en quan. 

0 comentarios:

Publica un comentari