15 de des. 2019

CAN TINA, l'ànima mexicana de Casa Joan

Hereus de la cuina de Casa Joan 
Per fer un most abans de ... 
Ambient informal
Ideal per menjar amb amics
Preu per persona 20€ (amb beguda)
🔅🔅🔅

Vilafranca del Penedès ja té el seu restaurant mexicà de referència. Una idea que es pareix als fogons de Casa Joan i en la què Raúl Castellanos -mexicà d'origen- hi té molt a veure. El restaurant Can Tina es troba al cor de Vilafranca, malgrat això no és un dels carrers més concorreguts. Un l'ha de buscar bé fins a trobar-lo perquè aquest restaurant tampoc s'identifica per un aparador visible.

Nosaltres hi arribem via les recomanacions de l'Iván (sommelier de Casa Joan) i escollim un diumenge per la nit per tastar el picant del restaurant la Can Tina. L'ambient respira un aire informal i fred a la vegada -sensació que de ben segur ens provoca la decoració del local i especialment la rajola-. No obstant, el servei és atent i familiar i potser és a través d'aquest tenim ens arriba la sensació de certa calidesa.  

Anem al gra... Un àpat mexicà no pot començar sense uns nachos i just això és el primer que demanem. 
Una de "Nachos con todo"... bons sense res destacable.
Després dels nachos, seguim les recomanacions de la gent de la Can Tina i ens demanem uns tacos variats per compartir. Tastem el taco Al Pastor i la Tinga de Pollo.
Al Pastor, no ens acaben de convèncer. Poc integrats i més aviat secs.
Tinga de pollo, molt melosos i una bona recomanació si hi aneu... 
Com veureu no comentem res de vins i es que a la Can Tina hi brillen per la seva absència. Així que, no queda més remei i, acompanyem tot el sopar amb cervesa. La seva carta disposa de varies referències des la més torrada fins la més suau.

Acabem el sopar compartint un postre...
Dolç de tres llets
La Can Tina no destaca pel seu bon menjar. Però si que pot ser una excel·lent proposta per a  disfrutar de la companyia d'amics tot picant alguna cosa. Nosaltres hi tornarem. 😋   

0 comentarios:

Publica un comentari