8 de febr. 2020

D4, per estomacs XL

Cuina amb molt bon producte
Elaboracions tradicionals catalanes 
Plats amb presentacions poc treballades
Ambient modern i agradable
Preu per persona 40€ (sense beguda)
🔅🔅🔅

La bona premsa del restaurant D4 ens porta a gaudir del cap de setmana a Balaguer. Gairebé a peu del riu Segre, al seu pas per la capital de la Noguera, hi trobem aquest restaurant d'ambient modern i força elegant. Dinem al 2on pis del restaurant D4. Taules grans i ben parades el que permet disfrutar còmodament de tot l'àpat.

La carta ofereix, bàsicament, un bon assortit de plats de la cuina tradicional catalana. Cargols i carns són alguns dels plats que es mengen a les taules veïnes. Nosaltres juguem la partida per la part dels arrosos. No abans sense picar alguna de les propostes que ens suggereix el personal de la casa.

I comencem...
Unes estupendes carxofes fregidetes amb foie
Un plat XXL de múrgoles banyades en una salsa de foie


Després dels primers plats, supurem foie per tots els poros de la nostra pell😂 #foielovers. Les carxofes, un punt saladetes, eren excel·lents. El plat de múrgoles pecava per excés de salsa, però, igualment, era molt bo. Per arrodonir-ho vam demanar per compartir un arròs de espardenyes.
Arròs molt gustós, però un pèl cru a parer nostre
Les generoses quantitats dels plats no ens permeten seguir amb la part dolça del dinar. Quedem tips més no poder i a la nostra panxa només queda lloc per un cafè. 

En quan al vi demanem un Saó rosat del celler Mas Blanch i Jové. Un vi pel que paguem (16€) gairebé el doble del preu tenda (9€ aprox). La carta de vins del D4 disposa d'una seixantena de referències, però només una 20 d'elles són de la terra - massa poques amb els grans vins que tenim -.     

Al restaurant D4 hi vam menjar bé. Segurament no lo suficient pel que aparenta i pel que volen aspirar. Però qui la persegueix al final l'aconsegueix. El producte ja el tenen 😋! 

0 comentarios:

Publica un comentari