20 de febr. 2020

EXQUISIT, no n'hi ha per tant

Cuina mediterrània bàsica
Molt bon tracte i ràpids en el servei 
Espai molt limitat i poca distància entre taules
Molt poca estima per vins de la terra
Preu per persona 30€ (sense beguda)
🔅🔅🔅

Per falta de taula al restaurant Marimorena entrem a l'Exquisit, situat a molts pocs metres d'aquest. Un petit restaurant, on les taules no disten massa entre elles, amb una decoració particular i en el que els miralls intenten donar una sensació d'amplitud. Hi entrem i en seguida ens atenen molt amablement.

Ens ofereixen una carta variada on hi trobem plats per compartir amanides, entrants freds i calents, arrosos i plats de carn i peix. Com a primers plats escollim uns canelons i un pota de pop sobre una parmentier.
Una pota de pop per al nostre gust un xic dura
Els canelons banyats en un excés de beixamel
En el restaurant i estem còmodes, però a mesura que es va omplint de gent l'espai es va fent més i més petit. De segons ens deixem recomanar i escollim el lingot de xai a baixa temperatura. 
Un lingot que es desfà a la boca acompanyat d'una crema que hi lliga molt bé
Per beure escollim fer uns vins a copes. Demanem la carta i veiem que les opcions a copes són molt limitades (un parell de referències en blanc i dues més en negres). El cost de la 3,50€/copa (la botella a tenda està sobre els 6€). En general, la carta disposa d'unes 20 referències. On la major part d'elles no són de la terra (un 35% de catalunya). Una llàstima...😢

De postres compartim un gelat d'avellana...
Res de l'altra dijous.
Sincerament, a l'Exquisit no s'hi serveix cap gran cuina. Però si que es cert que hi han moltes ganes d'agradar i d'oferir bon servei. Els seus punts més fluixos l'espai i la carta de vins. En aquest sentit, especialment en el darrer, cal millorar molt.  

2 comentaris:

 1. Es que a qui se li ocudeix anar al Marimorena sense reserva :-D

  Salut!

  ResponSuprimeix
 2. Bon dia Pepa
  Els dos cops que hi hem anat sempre ha estat amb reserva prèvia. Però aquesta vegada va ser tot molt improvisat i era una escapada a catalunya en miniatura de fill i papa i ja et pots imaginar... 😂 Molt contents de l'èxit del Marimorena 😉.

  Una abraçada

  ResponSuprimeix